Valuta:  
Varekurv :  0 item(s)

Shipping & Returns

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i 7 dage" .Before med fremragende udveksling og tilbagesendelsespolitik, skal du kontakte os med returnering leveringsadresse før tilbagevendende artikler. kontakt os! Alle elementer, der sendes tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælge here.We løfte om den rigtige rækkefølge pakken. Så hvis returnering rigtige elementer til en refusion:. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke

Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil være ansvarlig for forsendelsesomkostningerne. Også, anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.

Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig, når du får os!

Udveksling
Vi vil acceptere børser til en anden størrelse eller farve inden 30 dage efter afsendelse af den oprindelige rækkefølge. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe dig. kontakt os! Hvis du ønsker at udveksle elementer til en anden stil, bør du returnere dine emner om en restitution og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.

Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle elementer, der sendes tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.

Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil være ansvarlig for udgifterne til tilbagevenden shipping og udgifterne til transport og håndtering af skibsfarten de udvekslede elementer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.

Ordreannullering
Annullering af en ordre skal forespørges før ordren er afsendt. Fordi vi håndterer alle ordrer så hurtigt som muligt inden 6-8hours efter ordrer anbringelse, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Jeg håber, du kan forstå i denne afgørende punkt. Afbestilling anmodninger efter at ordren er blevet afsendt, vil vi blive behandlet i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse. Og du skal betale nogle gebyr til banken.

Venlig Bemærk: Hvis du ikke har modtaget den 10-cifrede tracking nummer inden for 3 dage efter at placere din ordre, kan din e-mail-server ses som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp med henblik på sporing.

Løs problemet
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil være din anmodning eller klage til at reagere så hurtigt som muligt.

Back
Copyright @2016 www.fundacionege.org Powered by
mærke sportssko online,basketball sko,Online billige sportssko,sport veste,sport tøj,winter Jakker online